10. mars 2014

Påmeldingen er åpnet! Vi har plass til 80 lag i årets stafett.

GRIP STAFETTPINNEN

og delta på en felles, trivselsskapende opplevelse for bedriften!


Når det gjelder planer for arrangementet blir mye som før og noe nytt:

Onsdag 23. april 2014 arrangeres Fløyspretten Bedriftsstafett for 7. gang. Startskuddet går kl. 18.00 ved lekeplassen på Fløyen, og det blir aktiviteter i området både før og etter stafetten.

Påmeldingen er åpen, førstemann til mølla!

Det blir i år åpnet for påmelding i tre klasser: herre, dame og mix. Mix-laget kan settes sammen akkurat som man vil, og det er fortsatt 8 løpere per stafettlag. Ved påmelding kan det i år velges hvilket heat man ønsker å løpe i, uavhengig av hvilken klasse man stiller, og det er plass til 40 lag i hvert heat. 

Pris per stafettlag er 2000,- og dette inkluderer blant annet billett t/r med Fløibanen, flotte premier, medlemsskap i TV 2 Sporty og et varmt måltid fra Fløien Folkerestaurant.

Etter at laget er påmeldt stafetten kan dere sende inn liste med e-postadressene til de åtte stafettløperne til sportybedrift@tv2.no. Gjør det så snart dere er påmeldt safetten, slik at dere får varmet opp og er klar på startstreken for Sportykonkurransen som begynner 1. april! Merk påmeldingen til TV 2 Sporty med kundenummer fra tilsendt faktura.